Apple-Udgiver-Opdaterede-Versioner-af-iOS-18-Beta-3-og-macOS-Sequoia-Beta-3-til-Udviklere We❤️Apple.dk

Apple släpper uppdaterade versioner av iOS 18 Beta 3 och macOS Sequoia Beta 3 till utvecklare

Apple har precis släppt uppdaterade versioner av iOS 18 beta 3 och macOS Sequoia beta 3 till utvecklare. Dessa uppdaterade versioner kommer bara en vecka efter att den ursprungliga beta 3 lanserades, vilket indikerar att företaget förbereder sig för att lansera de första offentliga betaversionerna av iOS 18 och macOS 15.

Nya versioner av iOS 18 Beta 3 och macOS Sequoia Beta 3

Det nuvarande byggnumret för iOS 18 beta 3 är 22A5307f, medan det nya är 22A5307i. För macOS Sequoia är det nya byggnumret 24A5289h, medan det tidigare var 24A5289g. Det är fortfarande oklart om det finns något nytt i dessa uppdaterade versioner, men det är troligt att de bara innehåller ytterligare buggfixar.

Förväntningar på Apple Intelligence-funktioner

Det finns mycket spänning kring när Apple kommer att aktivera Apple Intelligence-funktioner i iOS 18 beta och macOS Sequoia beta. För närvarande är ingen av de AI-relaterade funktionerna tillgängliga för beta-användare. Apple har uppgett att vissa funktioner kommer att bli tillgängliga senare i sommar, medan andra inte väntas förrän 2025.

Nya funktioner i iOS 18 Beta 3

Med iOS 18 beta 3 har Apple introducerat en ny variant av systemets standardbakgrund som ändrar färg under dagen. Uppdateringen förbättrar också den nya Photos-appen och det omdesignade ficklampans gränssnitt på iPhones med Dynamic Island. Dessutom har RCS aktiverats på iPhone för flera operatörer över hela världen.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar