Apple-Udgiver-Anden-Beta-af-watchOS-11-visionOS-2-og-tvOS-18 We❤️Apple.dk

Apple släpper andra betaversionen av watchOS 11, visionOS 2 och tvOS 18

Apple har precis släppt den andra betaversionen av sina senaste operativsystem: watchOS 11, visionOS 2 och tvOS 18. Dessa uppdateringar ger spännande nya funktioner och förbättringar som ytterligare integrerar Apples ekosystem och förbättrar användarupplevelsen. Här är en djupgående titt på vad du kan förvänta dig av dessa nya betaversioner.

watchOS 11: Nya funktioner och förbättringar

watchOS 11 introducerar flera nya funktioner, inklusive en ny Vitals-app som ger användare tillgång till viktiga hälsodata som hjärtfrekvens och syremättnad. Fitness-appen får också en uppgradering med mer detaljerad träningsstatistik och förbättrade Smart Stack-funktioner, som nu ger snabbare åtkomst till de mest använda apparna och widgetarna. Dessutom finns det nya alternativ för att anpassa urtavlarna, vilket ger en mer personlig upplevelse  .

visionOS 2: Enhanced Spatial Computing Power

visionOS 2 ger ett antal nya funktioner till Apple Vision Pro, inklusive en ny Bora Bora-miljö som ger användarna en hisnande virtuell upplevelse. Systemet har även fått nya gestbaserade kommandon, som gör det lättare att navigera i hemmet och kontrollcentret. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar tangentbordsskuggning, som förbättrar tangentbordsupplevelsen i rumsliga applikationer  .

tvOS 18: Förbättrad underhållning och funktioner

tvOS 18 fokuserar på att förbättra medieupplevelsen med nya funktioner som InSight, som ger användarna detaljerad information om skådespelare, karaktärer och musik från Apple TV+-innehåll. Det finns också förbättringar av funktionen Enhance Dialogue, som använder maskininlärning för att förbättra tydligheten i dialogen mot bakgrundsljud. Undertexter har blivit smartare och dyker upp automatiskt vid rätt tidpunkter, vilket gör det lättare att följa innehållet  .

Vad är nytt i Second Beta?

Den andra betaversionen av dessa operativsystem fokuserar på stabilitetsförbättringar och buggfixar, men innehåller också några nya funktioner och tweaks. För watchOS 11 inkluderar detta justeringar av Vitals-appen och ytterligare förbättringar av Smart Stack-funktionen. visionOS 2 beta 2 innehåller optimeringar för de nya gestkommandona och förbättringar av Bora Bora-miljön. För tvOS 18 har flera optimeringar lagts till i InSight-funktionen och ytterligare förbättringar av undertextsynkroniseringen  .

Hur man kommer åt betaversionerna

Dessa betaversioner är tillgängliga för registrerade utvecklare via Apples utvecklarportal. En offentlig betaversion förväntas bli tillgänglig i juli, där användare kan få åtkomst genom att registrera sig för Apples betaprogram. Det är viktigt att notera att betaprogramvara kan innehålla buggar och därför rekommenderas det inte att installera dessa på primära enheter  .

Slutsats

De senaste betaversionerna av watchOS 11, visionOS 2 och tvOS 18 ger ett antal spännande nya funktioner och förbättringar som lovar att förbättra användarupplevelsen på alla Apples enheter. Från hälso- och fitnessförbättringar i watchOS 11 till uppslukande rumsliga upplevelser i visionOS 2 och förbättrad mediekonsumtion i tvOS 18, Apple fortsätter att leverera innovativa uppdateringar som gör dess ekosystem mer sammanhängande och användarvänligt.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar