Hurtig levering og gratis retur

Allt att se på Apple TV+: Filmer och serier på Apple TV Plus

Allt att se på Apple TV+: Filmer och serier på Apple TV Plus

Apple TV+ har snabbt blivit en av de mest populära streamingtjänsterna. Med ett omfattande bibliotek med originalfilmer och serier finns det något för alla. Här dyker vi ner i allt du kan förvänta dig att hitta på Apple TV+ just nu. För fler uppdateringar och nyheter från Apples värld, besök We❤️Apple.dk .

Provperioder och abonnemangsalternativ

Apple TV+ erbjuder en 7-dagars gratis provperiod , varefter du kan fortsätta din prenumeration för en månadsavgift på endast DKK 79. För nya Apple-enhetsköpare får du vanligtvis upp till ett års prenumeration inkluderat i köpet.

Apple Originals: tv-program som måste ses

Ett av de största dragplåstren för Apple TV+ är deras exklusiva Apple Original- serie. Här är några av de bästa du bör kolla in:

1. Morgonshowen

Med en all-star skådespelare av Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell, tar den här serien dig bakom kulisserna i en morgonnyhetsshow. The Morning Show erbjuder intensiv dramatik och kraftfulla föreställningar.

2. Ted Lasso

Ted Lasso har snabbt uppnått kultstatus med sin blandning av komedi och värme. Jason Sudeikis spelar en amerikansk fotbollstränare som åker till England för att träna ett fotbollslag, trots att han inte kan så mycket om sporten.

3. Se

I denna dystopiska serie förlorar mänskligheten sin syn och civilisationen har återskapats utan det visuella elementet. Med Jason Momoa i huvudrollen är See en spännande och unik upplevelse. Läs mer på IMDb .

Apple Originals: Fantastiska filmer

Apple TV+ har också investerat i högkvalitativa filmer, från drama till barnvänliga titlar. Här är några av de bästa:

1. Vinthund

Med Tom Hanks i huvudrollen är denna krigsfilm baserad på de sällsynta och spännande resorna av en konvoj under andra världskriget. Greyhound är en actionfylld och dramatisk film som bör ses av alla historiefantaster.

2. Palmer

Justin Timberlake spelar ex-fånge Eddie Palmer, som försöker rekonstruera sitt liv och bygger ett oväntat band med en pojke som har blivit övergiven av sin mamma. Detta rörande drama markerar Timberlakes comeback som en seriös skådespelare.

3. Wolfwalkers

För animationsfans är Wolfwalkers ett måste. Denna vackra irländska animerade film är en visuell pärla och berättar historien om en ung flicka som upptäcker en magisk värld av vargar och formförändringar.

Kommande filmer och serier att se fram emot

Apple TV+ fortsätter att lägga till nytt och spännande innehåll regelbundet. Här är några kommande titlar att se fram emot:

1. Killers of the Flower Moon

Regissören Martin Scorsese och stjärnan Leonardo DiCaprio slår sig samman i detta fängslande kriminaldrama baserat på den sanna historien om morden i Osage County, Oklahoma.

2. Stiftelse

Baserat på Isaac Asimovs berömda romaner utforskar Foundation den stora striden mellan galaktiska civilisationer. Serien lovar spektakulära specialeffekter och djup sci-fi-berättelse. Läs mer på IMDb .

3. Fink

Tom Hanks är på gång igen i denna sci-fi-film, där han spelar en man som bygger en robot för att skydda sin älskade hund när de försöker överleva i en postapokalyptisk värld.

Så här kommer du åt Apple TV+

Det är enkelt att komma åt Apple TV+. Tjänsten är tillgänglig på alla Apple-enheter, inklusive iPhone, iPad, Mac och Apple TV. Du kan också titta på datorer via Apple TV-webbplatsen och på utvalda smarta TV-apparater och streamingenheter.

Slutsats

Med ett starkt och växande bibliotek av exklusiva filmer och serier är Apple TV+ värt att överväga för alla som letar efter kvalitetsunderhållning. För mer information och nyheter om allt Apple, kom ihåg att besöka We❤️Apple.dk . Vi uppdaterar dig kontinuerligt om de senaste och bästa erbjudandena från Apples värld.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer