Apple-Introducerer-Ny-Midnight-farve-til-HomePod-mini-og-Erstatte-Space-Gray We❤️Apple.dk

Apple introducerar ny midnattsfärg för HomePod mini och ersätter Space Grey

I ett oväntat meddelande i mitten av juli har Apple idag uppdaterat HomePod mini. Inte med nya funktioner eller uppgraderingar, utan med ett nytt (eller mer exakt, annorlunda) färgschema.

Ny midnattsfärg

Nu kan du beställa HomePod mini i den nya Midnight-färgen. Denna färg förenar de tidigare färgerna: Vit, Blå, Gul och Orange. Den mycket liknande "rymdgrå" färgen har ersatts av den nya midnattsfärgen.

Skillnaden mellan Space Grey och Midnight

Skillnaden mellan rymdgrå och den nya Midnight-färgen är mycket liten, där Midnight har en något blåaktig ton. För det otränade ögat ser dock båda färgerna svarta ut. Denna förändring innebär nu att kunder kan köpa exakt samma nyans av HomePod mini som är tillgänglig för den större andra generationens HomePod (som erbjuds i Midnight and White).

Historik och tillgänglighet

HomePod mini lanserades först i november 2020. Apples smarta hemanvändare har länge väntat på nyheter om nästa revidering av företagets smarta högtalare på nybörjarnivå, men dagens färguppdatering indikerar att en ny generation hårdvara fortfarande kan vara en bit bort i framtiden .

HomePod mini i midnatt går att beställa från och med idag via Apples webbutik . De första leveranserna börjar den 17 juli. Den säljs till samma pris på 899 DKK och är i övrigt identisk med alla andra HomePod minimodeller som har funnits hittills.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar