Apple genaktiverer den nye 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet før udgivelsen af iOS 18

Apple återaktiverar den nya "Tap to Provision"-funktionen i Apple Wallet före lanseringen av iOS 18

Apple återinför "Tap to Provision" i Apple Wallet

Apple återinför "Tap to Provision" i Apple Wallet före iOS 18

Avtäckningen av iOS 18 närmar sig och som en del av förberedelserna har Apple valt att återinföra en efterlängtad funktion i Apple Wallet: 'Tap to Provision'. Teknikjätten har alltid varit känd för sin innovativa inställning till användarvänliga funktioner, och denna nyhet har lett till mycket spänning bland användare och teknikentusiaster. Nu när funktionen är tillbaka är det dags att titta närmare på vad "Tap to Provision" innebär och vilka fördelar det ger. Läs vidare för att få all information om denna spännande uppdatering och vad vi kan förvänta oss av iOS 18.

Vad är "Tryck för att tillhandahålla"?

"Tap to Provision" är en funktion som gör att Apple Wallet-användare snabbt och enkelt kan lägga till betalkort och andra digitala kort genom att helt enkelt knacka sin enhet mot en kompatibel terminal. Den här funktionen introducerades först med tidigare versioner av iOS, men togs senare bort. Nu är den tillbaka och förbättrad och användare kan njuta av den bekväma och snabba installationen utan krångel.

Läs mer om 'Tap to Provision' på MacRumors .

Hur fungerar "Tap to Provision"?

Att använda "Tap to Provision" är enkelt och intuitivt. Användaren håller sin iPhone nära en kompatibel terminal och en serie säkerhetskontroller slutförs automatiskt. Kortet läggs sedan direkt till Apple Wallet utan att behöva ange information manuellt. Detta gör processen både snabbare och säkrare, vilket är en stor fördel i dagens digitala tidsålder.

För mer information om hur funktionen fungerar, se The Verge .

Fördelar med "Tap to Provision"

Den återaktiverade funktionen för med sig många fördelar, inklusive:

  • Tidsbesparande: Nu går det snabbare att lägga till kort än någonsin tidigare.
  • Förbättrad säkerhet: Automatiska säkerhetskontroller säkerställer att endast godkända kort läggs till.
  • Enkel att använda: Inget behov av att manuellt ange kortinformation.

Framtida möjligheter med iOS 18

iOS 18 kommer att ge ett antal förbättringar och nya funktioner till både Apple Wallet och andra delar av operativsystemet. Även om Apple ännu inte har avslöjat hela omfattningen av uppdateringarna kan vi förvänta oss ökat fokus på säkerhet, användarupplevelse och integration mellan olika Apple-enheter. Återinförandet av "Tap to Provision" är bara en av många förbättringar som kommer att göra Apple Wallet ännu bekvämare och säkrare att använda.

Förväntningarna på iOS 18 är höga, och du kan hitta fler spekulationer och rapporter om kommande funktioner på CNET .

Hur optimerar du din Apple Wallet för "Tap to Provision"?

För att få ut det mesta av den nya funktionen "Tryck för att tillhandahålla" rekommenderar vi att du:

  • Se till att din iPhone är uppdaterad till den senaste versionen av iOS.
  • Kontrollera att din enhet stöder NFC (Near Field Communication), vilket är nödvändigt för "Tap to Provision".
  • Lägg till kompatibla kort och betalningsmetoder i din Apple Wallet.

När är iOS 18 tillgängligt?

Även om Apple ännu inte har gett något officiellt lanseringsdatum för iOS 18, förväntas det att operativsystemet kommer att presenteras på dess årliga utvecklarkonferens, WWDC, som väntas äga rum i juni. Efter presentationen kommer det sannolikt att finnas en betaversion tillgänglig för utvecklare innan den slutliga releasen för alla användare senare i år.

Håll utkik efter meddelanden om iOS 18 på Apples officiella webbplats .

Slutsats: En ljus framtid för Apple Wallet

Återinförandet av "Tap to Provision" i Apple Wallet är en välkommen uppdatering som kommer att göra det ännu enklare och säkrare för användare att lägga till betalkort och andra digitala kort. Med iOS 18 i horisonten ser framtiden ljus ut för användbarheten och funktionaliteten hos Apple-plånboken. För de senaste uppdateringarna och djupgående analyser om allt som har med Apple att göra, besök We❤️Apple.dk , din ledande källa för allt som har med Apple att göra.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar