Apple genaktiverer den nye 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet før udgivelsen af iOS 18

Apple återaktiverar den nya "Tap to Provision"-funktionen i Apple Wallet före lanseringen av iOS 18

Apple Wallet får ny "Tap to Provision"-funktion

Apple Wallet får ny "Tap to Provision"-funktion

Av We❤️Apple.dk

Vad är "Tryck för att tillhandahålla"?

Apple har återinfört en spännande funktion i Apple Wallet, känd som "Tap to Provision". Denna nya teknik förväntas avsevärt förenkla installationen och användningen av Apple Wallet för iPhone-användare.

Enklare betalningsupplevelse

Med "Tap to Provision" kan användare snabbt lägga till betalkort och andra referenser genom att helt enkelt trycka sin iPhone mot en kompatibel terminal eller enhet. Detta eliminerar behovet av att manuellt ange kortinformation, vilket gör hela processen snabbare och säkrare.

Hur det fungerar

För att aktivera "Knacka för att tillhandahålla" behöver användaren helt enkelt hålla sin iPhone nära en NFC-kompatibel enhet. Systemet kommer sedan automatiskt att verifiera och lägga till kortinformationen i Apple Wallet. Det är en sömlös process skapad för att göra livet enklare för dem som ofta använder Apple Pay.

Förväntningar på iOS 18

iOS 18 är precis runt hörnet, och Apple-fans har mycket att se fram emot. Här är några av de andra spännande funktionerna som förväntas i den kommande uppdateringen:

  • Förbättrad användarintegritet och dataskydd
  • Förbättrade meddelanden och widgets
  • Avancerad hälso- och konditionsövervakning
  • Bättre anpassningsalternativ för startskärmen

Teknikens framtid

"Tap to Provision" är bara en del av Apples pågående ansträngningar för att förbättra användarupplevelsen. Tekniken bakom denna funktion kan potentiellt användas i många andra applikationer, både inom och utanför betalningssektorn, vilket visar Apples innovativa inställning till teknikutveckling.

Varför du bör använda We❤️Apple.dk

På We❤️Apple.dk är vi dedikerade till att hålla dig uppdaterad med de senaste Apple-nyheterna och tekniska framstegen. Våra insiktsfulla artiklar och uppdateringar hjälper dig att få ut det mesta av dina Apple-enheter. Kolla in vår hemsida för fler spännande artiklar och nyheter!

Hitta mer information

För ytterligare information om "Tap to Provision" och iOS 18, besök Apples officiella supportsida och Apples iOS 18-förhandsvisning .

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och tekniska uppdateringarna genom att följa oss på We❤️Apple.dk. Missa inte möjligheten att förbättra din Apple-upplevelse.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar