Apple deaktiverer ny 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet forud for iOS 18-udgivelsen

Apple inaktiverar den nya "Tap to Provision"-funktionen i Apple Wallet innan iOS 18 släpps

Nytt i Apple Wallet: "Tryck för att tillhandahålla"-funktionen

Apple inaktiverar den nya "Tap to Provision"-funktionen i Apple Wallet innan iOS 18 lanseras

Apple meddelade nyligen att de inaktiverar en ny funktion som heter "Tap to Provision" i Apple Wallet. Denna funktion förväntades vara en del av den kommande iOS 18-uppdateringen. Men vad betyder detta för dig som användare? Låt oss dyka in i detaljerna i denna spännande utveckling.

Vad är "Tryck för att tillhandahålla"?

"Tap to Provision" utformades för att göra det enklare för användare att lägga till kort och biljetter till sin Apple Wallet. Istället för den vanliga manuella processen kunde användare helt enkelt trycka på sin iPhone på en kompatibel terminal för att automatiskt lägga till kortet eller biljetten. Detta skulle göra processen snabbare och mer sömlös.

Varför är funktionen inaktiverad?

Apple har inte släppt officiella skäl för att inaktivera 'Tap to Provision', men källorna 9to5Mac och MacRumors spekulerar i att det kan bero på säkerhetsåtgärder eller tekniska utmaningar. Apple har en historia av att prioritera användarsäkerhet och datasekretess, och det är möjligt att de har upptäckt potentiella säkerhetsrisker med denna nya funktion.

Vad betyder detta för iOS 18?

Även om den här funktionen nu inte kommer att vara en del av iOS 18 vid lanseringen, finns det fortfarande mycket att se fram emot i nästa stora iOS-uppdatering. Apple har redan tipsat om flera nya funktioner och förbättringar som kommer att göra användarupplevelsen ännu bättre.

Alternativ till "Tryck för att tillhandahålla"

Även om "Tap to Provision" inte är tillgängligt kan du fortfarande enkelt lägga till kort och biljetter manuellt i din Apple Wallet. Apple har redan en problemfri process på plats, och du kan hitta en steg-för-steg-guide på Apples officiella supportsida .

Möjliga framtida uppdateringar

Det är också värt att notera att Apple ofta testar nya funktioner i betaversioner. Det är möjligt att "Tryck för att tillhandahålla" eller en liknande funktion kan återinföras i framtida uppdateringar efter att eventuella säkerhets- och tekniska problem har lösts.

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Apples produkter och programvara, besök oss på We❤️Apple.dk . Vi ger dig de senaste uppdateringarna, recensionerna och guiderna för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina Apple-enheter.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar